Spring 17…

posted in: Nyheter | 0

Efter möten med både nya och gamla leverantörer, mässor, modevisningar mm så är vi laddade inför våren och sommaren 2017. Stockholm, Köpenhamn och Göteborg har fått besök av oss och förhoppningen är att vi har hittat rätt bland varumärken och alla styles.

Här följer de trender och detaljer som känns heta kommande månader:

SKJORTAN: Blommiga och all-overprintade växer sig allt större, fler och fler vågar testa annat än rutigt och randigt. Enfärgade oxfordskjortor är också fortfarande helt rätt. Den som är på störst frammarsch är dock den kortarmade skjortan som kommer starkt i år.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEANSEN: Det är mycket tajta och avsmalnande passformar. Övervägande tvättade stretchvarianter tillsammans med svarta som fortfarande är mycket stort under hela året. Uppvik eller kortare är mer en regel än undantag denna säsongen. Rippade knän är en trend som håller i sig, köp dom rippade från början eller gör det själv, vi hjälper dig om du vill. Vi presenterar förresten ännu ett jeansmärke i sommar.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JACKAN: Bomberjackan är nr 1, clean utan några krusiduller ska det vara!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRÖJOR & TEES: Mycket stora loggor på sweats och tees. Även camo kommer starkt tror vi. Pikén är riktigt het, utan patchar, stora tryck och skit. Clean med lagerkrans är helrätt…


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANDRA BYXOR: Cargobrallan, kostymbyxan, chinos etc Vi satsar stort på detta!

ACCESSOARER: Ska vi nämna något förutom armband i olika varianter så blir det givetvis gubbkepsen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKOR: Skinnsneakers såklart. Vi har schyssta både från Jim Rickey, FILA och Fred Perry.

Ha d,

Uffe

 

 

Leave a Reply