Jeans..tajt igår regular idag.

posted in: Nyheter | 0

De jeansmodeller och passformar som för några år sedan var tajta modeller anses idag vara mer regular och rymliga i passform. Jeansmodet har de senaste åren blivit tajtare och tajtare och i och med detta så har marknaden anpassat sig och kunderna har också börjat vänja sig mer och mer. Dvs att om du inte går ifrån en riktigt rymlig modell till en vråltajt modell direkt utan köper lite tajtare för varje gång så blir det ju ingen jättestor skillnad på en gång utan mer successiv förändring.

14937887_1239309152778924_1578623810_n14875225_1239309099445596_509874641_n

 

Vad vi vill ha sagt med detta är att jeansmodet blir tajtare och tajtare. Och ingen är lyckligare än de av oss som går i jeans nästan varje dag att det är stretch i de flesta modeller. Och därför kommer det också varianter med helt maxad stretchkvalitet typ som Hyperflex från Replay som blivit en megasuccé. Det känns som man går omkring i joggingbyxor…

Så det som dominerar för hösten är alltså skinny fit och tvättarna är mer autentiska än tidigare. Givetvis är det fortfarande väldigt mycket svart, både otvättade och tvättade varianter. Mycket svart denim görs idag i en kvalitet som kallas Stay Black där det färgas även innan det vävs. Detta innebär att den inte tappar färg så snabbt som vanliga svarta jeans. Stay Black finns från bland annat Gabba och Neuw.

En ny passform från Lee som vi har märkt kommer bli populär är Rider och redan nu finns denna i tre olika tvättar hos oss. Annars är det ju Lee Luke som dominerar, prisvärda jeans med ruskigt bra passform. Fem olika tvättar och fler kommer snart.

Och kom ihåg, ta dig tid när du köper jeans! Prova många olika modeller och passformar och låt oss hjälpa dig.

Welcome!

Leave a Reply