Höst 20sexton…

posted in: Nyheter | 0

Alltid lite roligare när höstprylarna trillar in på smidings. Denna hösten är det några varumärken som får stryka på foten till förmån för några nya spännande som är upcoming på marknaden och förhoppningsvis ska ni gilla dessa.

Vi kan börja med att berätta att vi nu tar in i stort sett hela kollektionen, jeans och överdelar, från det så populära och snygga svenska jeansmärket The Blue Uniform. Killarna från Linköping med ankaret på bröstet går från klarhet till klarhet. Keep up the good work guys!

Ytterligare ett nytt jeansmärke presenterades hos oss förra veckan…NEUW! Ännu ett svenskt märke som funnits några år och gjort stort avtryck. En särskild presentation av NEUW DENIM kommer inom kort…

final_neuw_circle_blk_for_nicheVid sidan om alla jeans så har det under senaste månaderna hänt väldigt mycket med andra byxor. Uddabyxor med chinos och varianter på chinos, varianter på kostymbyxor, cargopants mm och detta satsar vi jättemycket på framöver. Detta gäller både till unga och lite mognare kunder. Vanliga chinos som varit stendött i många år är nu helrätt i lite fräckare, smalare passform tex.

Just-Junkies-Flex-Navy-M-zip-pIMG_4414

 

Nytt för hösten 2016 är också ännu ett skomärke…JIM RICKEY. Svenskdesignade handgjorda sneakers i mjukt skinn som vi är ensamma om i Blekinge. Kul tycker vi!

Jackorna som gäller för hösten och vintern är precis som i våras mycket bomberjackor. Och det som gick mycket redan förra hösten var rockar och det fortsätter även detta året.

Leave a Reply