Dags för FILA igen!

posted in: Nyheter | 0

Då är det dags för oss på smidings att presentera ännu ett nytt varumärke. Känns lite speciellt eftersom det är ett gammalt fint märke som har kommit och gått genom åren hos oss här i Sverige och just nu är en stor succé över landet…FILA.

FILA SkeletoeLogo

FILA är ett internationellt varumärke som startade redan 1911 av bröderna FILA i norra Italien. Bröderna visste då inte att de startade ett sports- och leisurewear som idag, över 100 år senare lever vidare world wide. Sedan några år tillbaka är FILA i koreansk ägo och har sitt huvudkontor i Seoul. Märket har genom åren samarbetat med många idrottsstjärnor t ex Alberto Tomba, Ingemar Stenmark, Boris Becker men kanske framförallt Björn Borg. BB vann sina fem raka titlar i Wimbledon på 70- och 80-talet iklädd sin klassiska FILA-piké.

bjornborg

Senast det var en FILA-boom i Sverige var i mitten på 90-talet då alla skulle gå omkring i FILAS logotröjor och deras utmärkande skor. Då marknadsfördes och sålde märket framförallt i sportbranschen. Denna gång är satsningen mot modebranschen. Vi har till att börja med tagit in mycket logobaserade plagg som just nu är en riktig storsäljare. Senare kommer vi följa upp med nästa segment som är mer retrobetonad med klassiska pikeér, WCT-jackor, skor mm i början av nästa år. Lite mer casual helt enkelt.

I vilket fall som helst så satsar vi hårt på FILA på smidings och eftersom deras sortiment är väldigt stort så tar vi inte hem jättemånga pieces i alla modeller utan håller oss till limiterad upplaga men många olika modeller och varianter.

Förra veckan kom första leveransen som följs upp med ytterligare en denna vecka sen kan det eventuellt komma ännu mer innan jul

Välkomna in!

Uffe

Leave a Reply