Dags för stickade tröjor…

posted in: Nyheter | 0

 

Lite tips för höst/vintersäsongen igen och nu är det de stickade tröjornas tur. Vi har valt att presentera tre olika varianter. Var och en på sitt sätt lika viktig och spännande att ha i garderoben nu och framåt när kylan kommer…

POLOTRÖJAN

Vuxit sig populärare och populärare flera vintrar i rad nu. Vi tycker att att en polotröja som är snygg är den som sitter ganska tajt och perfekt på kroppen och därför bör den vara av behaglig och bra kvalitet. Merinoull är det ultimata materialet för detta. Den har egenskapen att den värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Den har oxå en självrenande förmåga och behöver inte tvättas så ofta utan vädring räcker långt. Den sticks inte heller och håller färgen mycket bra.

En polotröja ska inte vara för tjock utan kunna bäras under exempelvis en kavaj. Välj en svart eller varför inte en stark färg, vinröd?

434737_8BOMBERCARDIGAN

En hybrid mellan tröja, vanlig cardigan och jacka. Helt enkelt nånting mittemellan. Roligare än en vanlig cardigan för att den har bomberkrage. Det blir då en lite sportigare stil vilket kan vara hur kaxigt som helst till kostymbyxor och givetvis klockrent även till jeans.

imagesg5tgqc0p

TUNNSTICKAD MED RUNDHALS

Alltid snyggt om man väljer lager på lager. Kan vara i ull eller bomull om man är väldigt varm av sig. Snyggt med lite tajtare över en skjorta. Då är man alltid klädd oavsett vad man har för byxor. V-hals finns ju också men det är helt klart rundhals som dominerar.

marcus-18gabba-robin-oneck-knit-lt-grey-profil

 

Just nu är butiken smockfull med sköna plagg inför hösten och vintern, kom in så hjälper vi er. Kaffe bjuder vi på såklart…

Återkommer snart med vinterns jeansnyheter.

Big hug!

 

 

 

 

Leave a Reply